1176365999148122
Valitse sivu

Missä sinä onnistuit tänään?

Tuntuuko elämä tahmealta epäonnistumisten sarjalta? Eikö mikään luonnistu? Olo on toivoton? Ei hätää, sinussa piilee aivan varmasti onnistumisen siemen.

Ajattele mitä kaikkea sait tänään aikaiseksi ja pysähdy ihastelemaan. Ehkä ehdit ajoissa bussiin, kouluun tai palaveriin. Muistit ottaa kotoa mukaan kaiken tarvittavan. Söit terveellisen aamupalan. Pesit hampaita kokonaiset 2 minuuttia.

Onnistumiset voivat olla myös suuria: työhaastattelun tai esiintymisen meneminen nappiin, hankalan työtilanteen ratkaisu tai ison asiakkaan saaminen, myöntävä vastaus kosintaan, kauan kaivatut kaksi viivaa raskaustestissä.

Yhteistä näille onnistumisille on se, että sinä sait ne aikaan. Verrattuna kiitollisuuspäiväkirjaan, jossa ollaan kiitollisia meille tapahtuneista asioista ja jutuista, jotka ovat hyvin ympärillämme, onnistumispäiväkirjassa kiinnitetään huomio omiin aikaasaannoksiin – olivatpa ne sitten suuria tai pieniä.

Kun kirjaat onnistumisia päivittäin (esimerkiksi 2-3 viikon ajan), huomaat että sinulla todellakin on voimavaroja, kykyjä tai taitoja saada aikaan vaikka kuinka paljon erilaisia asioita. Tavoitteena on toiveikkuuden ja minäpystyvyyden lisääntyminen. Yes you can!

Lataa onnistumispäiväkirja.

Terveisin,
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter