367172046976480
Valitse sivu

Mitä ekaluokkalainen tarvitsee repun lisäksi?

Meidän molempien esikoiset menevät tänä syksynä kouluun. Siksi meidän perheissä ajankohtainen on kysymys: ”Mitä lapsi oikeasti tarvitsee ekalle luokalle mennessään?”

Repun, joo mutta mitä muita varusteita ekaluokkalainen tarvitsee repun lisäksi? Ehtymätön tiedonlähde vauva.fi osaa onneksi kertoa meille ensikertalaisille mitä ekaluokkalaisen reppuun tarvitsee laittaa!

Kokosimme keskustelujen perusteella kattavan listan mitä konkarit pakkaavat ekaluokkalaisen reppuun ja mitä muuta hänelle tarvitsee/kannattaa/pitää hankkia.

Listasta unohtui jumppapussi. Jotkut tekevät sellaisen eskarissa ja joissain kouluissa MLL jakaa ilmaiset pussit.

Kommentit ovat tervetulleita! Vinkata saa myös siitä, mitä koululaiselle _ei_ kannata ostaa etukäteen 🙂

Lataa ekaluokkalaisen reppuun.

Terveisin,
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter