367172046976480
Valitse sivu

Stoppi lapsiperheen vuotuisille ylläri-pylläreille

Laadimme huhtikuussa (tulostettava #36) tyhjän pohjan vuosikellolle, johon voi kirjata vuosittain toistuvia juttuja työhön, henkilökohtaiseen elämään tai vaikka harrastustoimintaan liittyen. Mutta ollaan nyt rehellisiä, kenellä on lapsiperherumban keskellä aikaa pysähtyä miettimään sellaisia?

Teimme Kaarinan kanssa teille palveluksen ja listasimme tähän puoliksi täytettyyn Lapsiperheen vuosikelloon omia suosikkejamme, jotka tuppaavat helposti unohtumaan. Tyhjää tilaa on jätetty esimerkiksi lasten syntymä- ja nimipäivien (auts!) ja muiden perheen omiin tapahtumiin liittyen.

Numerot tulostettavassa viittaavat edellisiin tulostettaviin, joista voi olla apua kohtia suorittaessa. Ehkä ensi keväänä meidänkin perheessä juodaan simaa jo Vappuna, kuka tietää 🙂

Tulostettavassa mainitut numerot
15 Joululahjasuunnitelma
16 Joululahjatoiveet
17 Jouluruuat
20 Tavoitteet uudelle vuodelle 
22 Tavoitteet kolmelle kuukaudelle
25 Kylvökalenteri
32 Pääsiäislehdet

Lataa lapsiperheen vuosikello.

Terveisin,
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter