367172046976480
Valitse sivu

Seuraa uuden lääkityksen vaikutusta ja sivuvaikutuksia

Uuden lääkityksen aloittaminen kroonisen sairauden vuoksi on iso juttu. Joillakin lääkityksillä voi olla ikäviä sivuvaikutuksia, joista osa menee ohi ja osa ei. Niiden vuoksi joudutaan ehkä kokeilemaan useampaa lääkeainetta, jotta löydetään valmiste ja annos, josta on mahdollisimman paljon hyötyä ja mahdollisimman vähän haittaa. Jos haitat ovat hyötyjä suuremmat ja kestävät pitkään, ei lääkitystä usein kannata jatkaa.

Tämän tulostettavan avulla voi seurata uuden lääkityksen tehoa ja sivuvaikutuksia. Jokaiselle päivälle tulostetaan oma taulukko. Niitä vertailemalla voi huomata eri päivinä samaan aikaan toistuvia ilmiöitä. Joidenkin lääkkeiden imeytymiseen vaikuttaa myös ateriat ja tarvittaessa voi merkata nekin taulukkoon. Lääkkeiden vaikutus saattaa alkaa minuuttien tai viikkojen kuluessa. Niistä sekä muista lääkitykseen liittyvistä kysymyksistä saat lisätietoa hoitavalta henkilökunnalta.

Lataa lääkkeet ja sivuvaikutukset.

Terveisin,
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter