367172046976480
Valitse sivu

Päänsärkyä päänsärystä?

Päänsärkypäiväkirja on kätevä apuväline päänsärkyjen tai migreenikohtausten keston, ajankohdan ja lääkehoidon tehon seurantaan. Kellonaikaa osoittaviin ruutuihin merkataan päänsäryn alku ja kesto. Ruudukon avulla voi tarkastella mihin aikaan päivästä särky yleensä tulee ja kuinka kauan se kestää.

Paperille voi kirjata myös eri lääkkeiden otetut määrät, jotta pysyy helpommin kärryillä siitä kuinka paljon eri laatuja on ottanut etteivät päivittäiset suositusmäärät pääse ylittymään. Samalla oppii mikä määrä lääkettä auttaa, mikä säryn laukaisee ja auttaako jokin muu kuin lääke.

Lataa päänsärkypäiväkirja.

Terveisin
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter