367172046976480
Valitse sivu

Kuinka paljon ehtii tehdä yhdessä päivässä?

Päiväsuunnitelman pohja on yksinkertainen sivu, jossa on rivit jokaiselle tunnille kello 6-22 välillä.

Päiväsuunnitelman tekemisestä on hyötyä ajanhallinnan harjoittelussa. Aikataulutettu suunnitelma antaa osviittaa siitä mihin tehtävään on aika siirtyä, jotta saa päivän aikana oleelliset tehtävät riittävän valmiiksi ja ehtii eri paikkoihin ajallaan. Kriittisiin kohtiin voi ajastaa herätyskellon soimaan.

Kun tehtävän tekemiselle asettaa etukäteen aikarajan, se estää tehtävän venymistä ja vanumista loputtomiin. Mainio työkalu täydellisyyden tavoittelun kitkemisessä!

Oletko koskaan yllättynyt siitä kuinka vähän yhdessä päivässä ehtii saada aikaan? Jos stressi on peräisin kärsimättömyydestä ja itselle asetetuista epärealististen tavoitteista, hyvä keino opetella asettamaan itselleen realistisempia odotuksia on seurata suunnitelmien toteutumista työpäivä, vuorokausi, viikko, kaksi viikkoa, kuukausi jne. kerrallaan. Toisina päivinä saa aikaan enemmän, toisina vähemmän. Suunnitelman ja sen toteutumisen seurantaa voi kokeilla viikon tai puoli vuotta, mutta sitä ei kannata jatkaa maailman tappiin asti.

Mitä muita käyttötarkoituksia keksit päiväsuunnitelmalle?

Lataa päiväsuunnitelma.

Terveisin,
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa on ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) heinäkuun 2016 loppuun kestävä projekti, jossa julkaistaan uusi tulostettava joka viikko. Haluaisitko tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Tilaa ne sekä Go Lightlyn uutiskirje täyttämällä alla oleva lomake. Jos haluat ainoastaan tulostettavat, tulevat ne ladattaviksi nettisivuille, Pinterestiin ja Facebook-ryhmään perjantaisin.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter