367172046976480
Valitse sivu

Missä lastenvaatteiden paikat ovat kaapissa?

Kuten lelujen, myös lastenvaatteiden paikalleen palauttamista lasten kanssa helpottaa, jos säilytyspaikat on nimikoitu ja/tai merkitty kuvin. Hyllyjen tai korien nimikointi tekstitarralla tai kuvilla nopeuttaa myös perheen aikuisten kotitöitä, kun ei tarvitse arvailla missä mitäkin vaatelajia on suunniteltu säilytettävän.

Ja kuten muissakin asioissa, myös tässä kannattaa välttää mikrokategorisointia eli liian pienien luokkien muodostamista. Ylä- ja alaosien lajittelulla erikseen pärjää jo pitkälle.

Lankakoriin kiinnityksen kanssa saa käyttää luovuutta, hyllylle kuvat voi kiinnittää esim. etukulmaan kontaktimuovilla/teipillä. Hyödynnä siis nämä kuvat lastenvaatteiden säilytykseen kuten parhaaksi tahdot!

Lataa lastenvaatteet järjestykseen.

Terveisin
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter