367172046976480
Valitse sivu

Mitä tehdä kesälomalla?

Koululaisten kesäloma alkaa vain parin viikon päästä. Nyt on hyvä aika alkaa kerätä perheenjäsenten toiveita siitä mitä kivaa lomalla tehtäisiin. Kun joka viikko tekee ainakin yhden erityisen asian ja huolehtii siitä että jokainen saa vuorollaan päättää mitä tehdään, ei loma voi kuin onnistua! Kesällä koko Suomi tuntuu heräävän talven kestäneestä koomasta ja tapahtumia riittää joka viikolle. Pieni budjetti ei ole este hauskanpitämiselle ja seikkailuasenteella sadepäiväkin voi olla kesän paras päivä.

Helsingistä löytyy monta ilmaista tai edullista paikkaa, joissa lasten kanssa voi viettää aikaa. Toki osaan retkikohteista saa uppoamaan omaisuuden, jos niin haluaa. Pakkaamalla eväät mukaan perhe säästää pitkän pennin. Joskus pelkkä välipalan syöminen ulkona on elämys, joka jää lasten ja aikuisten mieleen mukavana poikkeuksena arjen rutiineista. Sillä vaikka olemme rutiinien ja rytmien suuria ystäviä, ei niistä poikkeaminen haittaa, kunhan juhlan jälkeen arkeen palautuminen ei ota suhteettoman koville.

Muualla Suomessa olevia retkikohteita löytyy mm. tästä Iltalehden jutusta.

Tästä listasta löytyy tuttuja paikkoja, mutta varmasti myös kohteita, joissa sinä tai aikanaan lapsesi eivät ole käyneet koskaan tai ainakaan pitkään aikaan. Jaa omat kesäsuosikkisi blogin kommenteissa!

Suosittelemme liittymään Lastentapahtumat Helsinki -ryhmään Facebookissa. Sieltä voit bongata kesätapahtumia ja jakaa omat vinkkisi muille ryhmäläisille! Espoosta, Vantaalta ja Kymenlaaksosta löytyy vastaavat ryhmät.

Lataa kesäkivaa Stadissa.

Terveisin,

Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter