367172046976480
Valitse sivu

10 paikkaa ja 10 kategoriaa, joista keksiä poistoja Minimalismipeliin.

Toiset tykkäävät raivata paikka kerrallaan, toiset vannovat tavaralaji kerrallaan perkaamiseen. Kuulut sitten kumpaan koulukuntaan tahansa tai yhdistelet tapoja sujuvasti tilanteen mukaan, tästä tulostettavasta saat ideoita mistä tavaranvähentämistä voi aloittaa. 10 paikkaa ja 10 tavaralajia laittavat myös oman mielikuvituksesi liikkeelle ja sen jälkeen vain taivas on rajana, jos sekään.

Nauti siis puhdistavasta kevätsateesta, anna kevätsiivouskärpäsen puraista ja pue villasukat jalkaan. Raivaaminen saa alkaa!

Jokainen päivä on hyvä päivä aloittaa Minimalismipeli, joten kurkkaa toukokuun meininki Facebookista.

Lataa minimalismipeli tarkistuslista.

Terveisin
Eveliina sekä Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter