367172046976480
Valitse sivu

Aloita näistä eli Ideoita digitaalisiksi kategorioiksi.

Viime sunnuntaina ensimmäiset innokkaat pelaajat aloittivat digiroinan perkaamisen Minimalismipelin tapaan. Tänään haluamme tarjota teille listan paikoista ja tiedostotyypeistä, joista digiraivausta on helppo aloitella. Käymällä asioita läpi kategoria kerrallaan, pääset järjestelmällisesti eroon kovalevyä täyttävistä, pilvipalveluita tukkivista ja laajakaistaa ruuhkauttavista asioista.

Minimalismipelin digikierrokselle (tai perinteisesti tavaroilla pelaamaan) ehtii vielä mainiosti mukaan, joten kurkkaa meininki Facebookista!

Lataa minimalismipeli tarkistuslista digikierros.

Peliterveisin
Eveliina sekä Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter