1176365999148122
Valitse sivu

Nyt pelataan minimalismipelin ensimmäinen digikierros!

Tiedätkö jo Minimalismipelin? Pelin ideana on tavoitella sujuvampaa arkea hankkiutumalla eroon turhista tavaroista. Kuun ensimmäisenä päivänä luovutaan yhdestä tavarasta, toisena toisesta ja niin edelleen, kunnes kuun lopussa olet poistanut kotoasi lähes viisisataa esinettä. Minimalismipeliä on pelattu Facebookissa suomalaisten ammattijärjestäjien vetämänä pian vuoden ajan. Toukokuun digital edition -minimalismipelihaasteen takana ovat koulutetut ammattijärjestäjät Eveliina Lindell ja Ilana Aalto.

Toukokuussa 2016 kokeillaan digitaalista raivausta. Meillä kaikilla on roinaa myös bittimuodossa. Kännykät täyttyvät turhista puhelinnumeroista, tekstiviesteistä, sovelluksista, biiseistä ja kuvista. Voit raivata puhelimen lisäksi myös tablettia, tietokonetta, ulkoista kovalevyä, sähköposteja tai muita pilvipalveluita. Poistot voi mitata kappalemäärinä (poisto per klikkaus) tai vapautuvana levytilana.

Säännöt ovat seuraavat:

1. Etsi kaveri, jonka kanssa osallistut haasteeseen.
2. Aloita kuun 1. päivä luopumalla 1 esineestä tai tiedostosta/sovelluksesta/digikuvasta tms.
3. Esineen/tiedoston tulee olla ulkona talostasi/koneestasi ja elämästäsi keskiyöhön mennessä.
4. Voit myydä, lahjoittaa tai lajitella roskiin. Digiraivaajille suosittelemme roskista 🙂
5. Toisena päivänä esineitä/tiedostoja jne. poistetaan 2, kolmantena 3 ja niin edespäin.
6. Voittaja on se, joka pelaa pisimpään.
7. Bonuspisteitä saa kutsumalla lisää kavereita mukaan.

Facebookin tapahtumasivulla voit halutessasi jakaa ajatuksiasi haasteesta, kuvia poistoistasi sekä hyödyllisiä linkkejä.

Poistojen määrän seuraamiseksi ja erityisesti digipoistojen laskemiseksi Eveliina ja Kaarina Laanti tekivät tulostettavan, jossa on jokaiselle 31 päivälle sopiva määrä ruutuja. Kuukauden aikana poistoja tulee siis yhteensä 406-496 kuukaudesta ja vuodesta riippuen.

Tervetuloa keskustelemaan digiraivauksesta Facebookiin!

Lataa minimalismipeli.

Vapputerveisin,

Eveliina sekä Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter