367172046976480
Valitse sivu

Mihin se yläpaine pitikään kirjata?

Tulostettavia ideoidessa asiat saattavat joskus mennä turhan monimutkaisiksi. Silloin kun emme tiedä miten jokin asia kannattaisi tehdä, meillä on yksi ohjenuora: tee se yksinkertaisesti! Koska haluamme pitää asiat selkeinä ja helppoina, päätimme korjata maailmassa taas yhden vääryyden. Siksipä teimme niin simppelin lomakkeen verenpaineen kotiseurantaa varten, että sitä käyttääkseen ja täyttääkseen ei tarvitse lukea A4:n pituista käyttöohjetta.

Siinäpä se 🙂

Lataa verenpaineen kotiseuranta.

Terveisin
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter