367172046976480
Valitse sivu

Välikausi tulee!

Muutama viikko sitten julkaisimme lastenhuonetta varten kuvalliset kyltit lelujen säilytyspaikkoja (koreja, laatikoita, tms.) varten. Tulostettava sai positiivisen vastaanoton, kiitos palautteista!

Tällä viikolla laitamme eteisen järjestykseen. Lapsiperheen eteisen voi järjestää ainakin kahdella tavalla. Hansikkaat, päähineet, huivit ja muut voi säilyttää lajeittain tai jokaisella perheenjäsenellä voi olla omat korinsa tai muut säiltyspaikat josta omat rukkaset ja myssyt löytyvät.

Eveliinan eteisessä on edellä mainittujen säilytystapojen hybridi: säilytyksessä olevat puhtaahkot huivit, käsineet ja hatut ovat lajeittain pahvisissa kotilaatikoissa. Aikuisten käytössä olevat lapaset ja muut ovat sekaisin hattuhyllyllä. Lasten tavaroille on eteisen henkarikaapissa tangosta roikkuva säilytin, johon kuopuksen asiat on tungettu alimmaiseen ja esikoisen omaisuus seuraavaan reikään. Kengänhoitovälineet ovat korissa ylähyllyllä, sateenvarjot roikkuvat S-koukussa ja kangaskassit ovat suuressa ”kassikassissa”.

Välikausi ja lämpimimpien ulkovarusteiden pesu ja varastoon siirtäminen lähestyvät. Samalla voi perata eteisen kaapin ja ottaa halutessaan käyttöön kuvalliset kyltit, joiden avulla tarvittavat asiat löytyvät lähtökiiressä nopeasti.

Lataa eteinen järjestykseen.

Terveisin
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter