367172046976480
Valitse sivu

Eläinystävän virpomisoksat

Tämän viikon tulostettava vastaa kaikkien noitien, trullien ja mustien kissojen tarpeisiin. Värikkäät lehdet leikataan ääriviivojaan pitkin irti paperista. Kääntöpuolelle sivellään paperiliimaa, laitetaan väliin ohut rautalanka ja liimataan päälle toinen lehti. Annetaan kuivahtaa hetki ja kieputetaan pääsiäisoksaan. Näin saat iloisia, keväisiä ja persoonallisia virpomisoksia, josta saa palkaksi monta suklaamunaa! Mikä parasta, yhtään kalkkunaa ole näiden koristeiden vuoksi tarvinnut kyniä.

Pinterestistä löytyy kuvallisia ohjeita hakusanoilla easter leafs crafting tai paper leafs branch.

Lataa pääsiäislehdet.

Aurinkoisin terveisin
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter