367172046976480
Valitse sivu

Onko lääkkeet otettu?

Meidän 3-vuotiaalla on ollut pieni sairastelukierre tänä talvena. Ensin lapsilla oli korvatulehdukset, sitten kuopuksen maha oli infektion jäljiltä sekaisin ja ennen kuin lääkekuuri oli loppunut alkoi eilen uusi nuhakuume. Itse syön lisäravinteina (erityisesti talvella) D-vitamiinia, sinkkiä ja kalaöljyä, joista jälkimmäisen kahdella eri aterialla. Kun koktailiin lisätään lasten vitamiinit, xylitolit ja perheenjäsenten säännölliset lääkitykset niin muistettavaa riittää.

Joskus on käynyt mielessä hankkia arjen helpotukseksi apteekista mummodosetti, mutta ne ovat ihan pirun rumia (vinkki jollekin muotoilijalle, kaikki kohderyhmään kuuluvat eivät ole huononäköisiä vanhuksia!). Siksi teimme teille Kaarinan kanssa tällä viikolla ”paperidosetin” eli lääkkeidenoton muistilistan. Alusta asti projektia seuranneet muistanevat D-vitamiinit-taulukon. Tämä on siitä vähän järeämpi versio 🙂

Listaa voi käyttää ”lukujärjestyksenä”, jolloin kaikkien päivien tiedot ovat samat tai lääkekuurin ajan, jolloin lappuun kirjataan viikonpäivän sijasta päivämäärä, jotta lääkkeenoton muistaa myös lopettaa oikeaan aikaan. Taulukko on henkilökohtainen, joten siihen kannattaa kirjata myös ottajan nimi.

Lataa lääkkeet ja lisäravinteet.

Terve-isin
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter