367172046976480
Valitse sivu

Lastenhuoneen siivous helpommaksi!

Tiedät varmaan ne työpaikkojen keittiöiden kyltit, joissa lukee että ”Äitisi ei ole täällä, siivoa omat jälkesi.” Ymmärrän niiden sanoman, mutta toivon todella etteivät äidit todellisuudessa kuljeskele lastensa perässä siivoamassa kaikkiä jälkiä heidän puolestaan. Vaikka huoneiden siistiminen saattaa olla nopeampaa ja yksinkertaisempaa tehdä itse, kannattaa pidemmän päälle kuitenkin ottaa lapset mukaan vähintään lastenhuoneeseen ja opettaa heitä pikkuhiljaa ottamaan vastuuta kodin töistä ikätasonsa mukaisesti. Muuten lopputuloksena on uusavuttomia kapinallisia, jotka odottavat maailmaa hopeatarjottimella ja nyrpistävät nokkaansa kotitöille.

Tällä viikolla meillä on teille jotain ihan erityistä, nimittäin historian ensimmäinen värillinen tulostettava tässä sarjassa. Kaarina teki lastenhuoneen tavaroiden paikoilleen palauttamisen helpottamiseksi kyltit, joissa on sekä lelulajin kuva että nimi (suomeksi).

Laput voi leikata erilleen ja laminoida tai kiinnittää paikalleen vaikka kontaktimuovilla. Kuvien avulla pienetkin lapset oppivat missä leluja säilytettään ja siivoamisesta tulee helpompaa sekä hauskempaa. Selkeät tekstit opastavat myös lukemaan opettelevia yhdistämään sanoja ja kirjaimia kuviin ja esineisiin.

Hauskoja hetkiä perheen kanssa!

Lataa lelut järjestykseen.

Terveisin
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter