367172046976480
Valitse sivu

Kuka, mitä, missä ja milloin?

Perhekalenterissa jotkut luottavat sähköiseen, toiset paperiseen versioon. Jos perinteisen seinäkalenterin ruudut ovat liian ahtaat, kannattaa harkita pystymallista perheversiota, jossa jokaiselle perheenjäsenelle on oma sarakkeensa.

Viikon tulostettavassa Perhekalenterissa on kuusi tyhjää saraketta, jotka voi otsikoida mielensä mukaan. Halutessaan yhden sarakkeen (esimerkiksi ensimmäisen tai viimeisen) voi pyhittää yhteisille ja yleisille tapahtumille kuten nimi- ja syntymäpäiville, lomien ajankohdille tai vaikka vauvauinnille.

Pohjassa on joka kuukaudelle 31 päivää, joten viimeiset rivit jäävät toisinaan käyttämättä ellei keksi niille jotain muuta kivaa virkaa. Muistathan, että tänä vuonna helmikuussa on karkauspäivä!

Lataa perhekalenteri.

Terveisin,

Eveliina ja Kaarina

PS. Ensi viikolla vietämme talvilomaa ja seuraava tulostettava julkaistaan perjantaina 4.3.


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter