367172046976480
Valitse sivu

Talleta muistiin tärkeimmät käyttäjätunnukset ja salasanat

Salasanojen muistamiseen on olemassa erilaisia sähköisiä palveluita, mutta me päätimme tällä kertaa turvautua vanhoihin tuttuihin paperiin ja kynään.

Jos olet saanut perheriidan aikaiseksi tietokoneen muistista pyyhkiytyneen Netflixin salasanan takia, tämä tulostettava on juuri sinulle! Kirjoita ylös myös vaikeasti muistettavat käyttäjätunnukset. Tämä kannattaa tehdä viimeistään ennen pitkää lomaa, jotta lomalta pajuu sujuu salasanoja uusimatta ja IT-tukea ärsyttämättä.

Tulostettava on kolmessa osassa, jotka voi leikata irti ja säilyttää eri paikoissa. Salasanat kannattaa pitää visusti suojattuna, etteivät ne päädy vääriin käsiin. Toisaalta säilytyspaikaksi ei kannata valita niin pommin varmaa loukkoa ettei sitä tarpeen tullen löydä itsekään.

Lataa salasanat.

Terveisin
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter