367172046976480
Valitse sivu

Entä jos pankkikorttisi katoaa tai varastetaan?

Tiedätkö sen paperin, joka tulee postissa uuden pankki- tai luottokortin kanssa? Sen, jossa on tilaa pankkikortin numerolle ja sulkupalvelun puhelinnumerot? Oletko koskaan täyttänyt sitä ja tallettanut varmaan paikkaan? Tai huolehtinut siitä, että sinulla on ulkomaanmatkalla luottokorttisi numero paperille kirjoitettuna ja sulkupalvelun yhteystiedot kännykässä?

Emme mekään. Nyt on aika laittaa asia kuntoon! Viikon tulostettavalle mahtuu yhden tai kahden ihmisen debit- ja creditkorttien tiedot. Sivun oikeassa laidassa on puhelinnumerot, joihin soittamalla voi kuolettaa kortin. Oman pankin numerot voi laittaa myös puhelimen muistiin.

Yhden kopion tiedoista voi laittaa vaikka passin väliin, niin se tulee otettua mukaan reissuunkin.

Kortti kannattaa aina sulkea, vaikka saisit varastetun kortin pian takaisin. Joskus varkaiden taktiikka on kopioida kortin tiedot ja palauttaa käsilaukku/lompakko omistajalleen, jolloin pahaa-aavistamaton uhri jättää kuolettamisen tekemättä ja kopiota voi käyttää hyväksi. Ole siis tarkkana!

Lataa pankki- ja luottokortit.

Terveisin
Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter