367172046976480
Valitse sivu

Yksi japanilaisen ammattijärjestäjän Marie Kondon KonMari-tekniikan kulmakivistä on tavaroiden perkaaminen laji (ei tila) kerrallaan. Tietääksemme suomeksi ei ole aikaisemmin julkaistu suomenkielistä yhteenvetoa KonMari-kirjassa käsitellyistä kategorioista, joten halusimme tarjota sen teille kaikille. Ja tietysti saman ruotsiksi 🙂 Kondolle myös tavaralajien järjestyksellä on väliä. Ensin käsitellään vaatteet, viimeiseksi valokuvat ja muut tunne-esineet.

Listan kohdat on poimittu kirjan suomennoksesta. Sen olisi voinut tehdä monella tapaa, tässä on meidän versiomme. Facebookin KonMari Suomi -ryhmässä on keskustelua siitä mihin alalajeihin kukin on pääryhmiä jakanut ja metodista innostuneiden kannattaakin tutustua ko. ryhmään.

Lue lisää KonMarista ja tavaroiden oikeasta raivausjärjestyksestä.

Lataa KonMari-tarkistulista.

Lämpimin terveisin, Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter