367172046976480
Valitse sivu

Tammikuu ilman eläinperäisiä elintarvikkeita?

Oikeutta eläimille ja Vegaaniliitto haastavat meidät kaikki kokeilemaan kuukauden ajan ruokavaliota, joka koostuu vain ja ainoastaan kasviperäisistä aineksista. Halusimme kantaa kortemme kekoon ja ideoimme lapsiperheille 31 erilaista pääateriaa, jotka voi suhteellisen helposti toteuttaa vegaanisina versioina.

Eveliina on kokeillut veganismia nuoruudessaan ja nähtyään vähän aikaa sitten Cowspiracy-dokumentin ilmastonmuutoksesta kiinnostus maitotuotteiden vähentämiseen ruokavaliossa heräsi uudelleen. Terveydellisistä syistä noudatettava Low FODMAP -ruokavalio ei tee haasteesta kovin helppoa, mutta jokainen ateria ja päivä vegaanisesti on pieni voitto.

Vegaanihaasteen sivuilta voi tilata tammikuun ajan päivittäin lähetettävän uutiskirjeen, jossa on reseptejä, tietoa ja tarinoita veganismista. Tämän artikkelin kommenteissa voit kertoa oman perheen vegaanisen suosikkiruokasi ja/tai linkata hyviin resepteihin.

Vegaanihaasteen verkkosivut / Vegaanihaaste Facebookissa

Lataa vegaanihaaste. 

Talvisin terveisin, Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter