367172046976480
Valitse sivu

Joulukuu. Vuoden loppu. Uuden alku!

Nopeasti on mennyt lumeton joulukuu, syksy ja koko vuosi! Vuosi vuodelta nopeammin, siltä se ainakin tuntuu. Jostain se alkoi ja johonkin se loppuu. Välissä tapahtuu asioita, osa suunniteltuja ja osa enemmän tai vähemmän improvisoituja.

Jos ei tiedä mihin on menossa, on mahdotonta päästä sinne. Tämän ongelman palastelemiseksi halusimme tehdä yksinkertaisen, yhden sivun mittaisen suunnitelman, jonka avulla voi asettaa tavoitteita ensi vuodelle, eri elämänalueille. Osa-alueet eivät ole absoluuttisia vaan suuntaa ja inspiraatiota antavia. Niitä voi vapaasti muokata ja rukata.

Tulostettavan alaosassa on tilaa kuville. Voit piirtää itse tai leikata lehdistä tavoitettaviasi kuvaavia asioita ja symboleja ja liimata ne tyhjään tilaan. Laita valmis tavoitesivu jonnekin, jossa voit muistuttaa itseäsi sinulle tärkeistä asioista. Uskomme, että alat tehdä jokapäiväisiä päätöksiä, jotka auttavat sinua matkalla kohti tavoitteitasi ja unelmiasi.

Tavoitteet ovat vain päämääriä eivätkä vielä riitä polun luomiseksi nykytilasta perille. Harvoin tavoitteet toteutuvat ihan sellaisenaan, joskus on viisastakin vaihtaa suuntaa kesken kaiken. Pääasia, että lähtee johonkin suuntaan ja nauttii näköaloista.

Lue lisää tavoitteiden asettamisesta Go Lightlyn blogista.

Kohti onnellista uutta vuotta!

Lataa tavoitteet vuodelle.

Määrätietoisin terveisin, Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter