367172046976480
Valitse sivu

Mitä haluaisit tehdä ennen kuolemaasi?

Päivät lyhenevät eikä Etelä-Suomessa ole luntakaan tuomassa valoa pimeyden keskelle. Joulunalusaika on monille kiireistä, stressaavaa ja väsyttävää aikaa. Siksi on juuri hyvä hetki pysähtyä miettimään asioita, joita odottaa tulevaisuudelta.

Onko se kenties jouluruoka, pysyvä lumi, loma, ulkomaanmatka, konserttielämys, uusi perheenjäsen, oma kulta, ystävän tapaaminen – vai jotain ihan muuta?

Viikon tulostettava on ns. Bucket List eli lista asioista, jotka haluaa tehdä ennen kuolemaansa. Termi Bucket List tulee englannin kielen sanonnasta ”to kick the bucket” eli vapaasti suomennettuna ”potkaista tyhjää”.

Listalla voi olla isoja ja pieniä asioita. Ne voivat olla suuria unelmia tai arjessa hymyn huulille saavia juttuja. Eveliinan listalla on Dixie Chicksin konsertti Tukholmassa ensi keväänä, jonain päivänä myös Ryan Adamsin keikka vaikka New Yorkissa oman kullan kainalossa. Kaarina haluaisi NYC:in vierailulla käydä MoMA:ssa ja kasvattaa englantilaistyyppisen puutarhan.

Lista voi olla pitkä tai lyhyt. Sen voi jakaa muiden kanssa tai sujauttaa salaa päiväkirjan väliin. Verkkosivujen artikkelissa tai Facebook-ryhmässä voit kertoa mitä omalla listallasi on, jos haluat.

Lataa Bucket List.

Valoisin terveisin, Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter