367172046976480
Valitse sivu

Julmat jouluruuat…

Jouluna syödään, mielellään paljon. Ja hyvää tietysti! Jos vietät joulua ystävien tai sukulaisten kanssa, kannattaa jakaa jouluruuan tekeminen ja hankkiminen tasapuolisesti mikäli mahdollista. Muuten joku teistä on aattona niin uupunut, että nukahtaa ruokapöytään 🙂

Tämä joulumenu on jaettu alkuruokiin, pääruokiin, jälkiruokiin, juomiin ja naposteltaviin. Viimeisessä sarakkeessa lukee kuka ruuan tuo tai valmistaa. Lopussa on muistilista erikoisruokavalioista, jotka on hyvä ottaa huomioon kohtuullisessa määrin. Ihan kaikkien ruokien ei tarvitse olla vegaanisia, jos seurueessa on yksi eläinkunnan tuotteita välttävä, mutta on kohteliasta huomioida erilaiset terveyteen tai elämänkatsomukseen liittyvät toiveet ja rajoitukset.

Hauskaa joulun odotusta! Ja ensi viikolla sitten jotain aivan muuta, sen lupaamme 🙂

Lataa jouluruuat.

Herkkuterveisin, Eveliina ja Kaarina


Haluaisitko kaikki jouluiset tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Tilaa ne alla olevalla lomakkeella.

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter