367172046976480
Valitse sivu

All I want for Christmas is…

Viime viikolla aloitimme tulostettavissa jouluputken, joka jatkuu vielä ainakin ensi kertaan. Tällä viikolla helpotamme lahjojen antamista kysymällä saajilta mitä he oikeasti haluaisivat.

Kun Eveliina pieni, hän kirjoitti pikkuveljensä kanssa Joulupukille. Toiveet listattiin postikortille, joka jätettiin ikkulalaudalle, josta tontut kävivät hakemassa sen vietäväksi Korvatunturille.

Omille lapsillemme emme ole kertoneet joulupukkisatua vaan lapset tietävät mistä lahjat tulevat. Lelukuvastoja on leikelty ja toivelahjoja liimattu paperille.

Viikon tulostettavassa ensimmäiset rivit on numeroitu, jotta niille kirjoitettaisiin kaikkein tärkeimmät toiveet. Oman kokemuksemme mukaan listan kirjoittamisesta ei alkuun päästyä meinaa tulla loppua ja lahjojen hankkimista helpottaa jos tietää mistä lapsi eniten ilahtuisi.

Numeroimattomille riveille voi kirjoittaa myös ”kirjeen” tai muita terveisiä hänelle, kenelle toiveet nyt sitten osoitetaankaan. Toivelistan voivat täyttää niin lapset kuin aikuiset.

Lataa joululahjatoiveet.

Tonttuterveisin, Eveliina ja Kaarina

PS. Suosittelemme lukemaan Ilana Aallon blogista mitä lapset oikeasti haluavat joululahjaksi.


Haluaisitko kaikki jouluiset tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Tilaa ne alla olevalla lomakkeella.

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter