367172046976480
Valitse sivu

Lahjahuolesi kaikki heitä!

Kun suunnittelimme kesän jälkeen syksyn tulostettavia, meillä oli mielessä yksi jouluaiheinen pohja. Mitä lähemmäs joulukuu hiipii, sitä enemmän joulunpyhät ja lahjahommat pyörivät mielessä. Sen vuoksi saatte nauttia hyvissä ajoin ainakin kolmesta eri jouluaiheisesta tulostettavasta!

Joillekin joululaulujen sointi tavaratalossa on täyttä tuskaa, jonka alkamisesta maristaan sosiaalisessa mediassa. Toiset taas rakastavat jouluun valmistautumista ja ajattelevät sitä (ainakin melkein) läpi vuoden.

Suhtautuminen jouluun voi olla ristiriitaista, jos ei kuulu kirkkoon. Silti on lupa nauttia kiireettömyydestä, lasten ilosta, kynttilöistä, hyvästä ruuasta ja myötätunnosta toisia kohtaan. Joulun vietto voi olla monesta syystä hankalaa eikä sitä välttämättä halua suunnitella tai edes viettää laisinkaan.

Tämän viikon tulostettavan aiheena on joululahjasuunnitelma eli mitä aikoo antaa muille. Lahjaideoiden miettiminen ei tarkoita sitä, että kaiken ostaisi heti vaan pikemminkin sitä, että listaa, puntaroi ja laske budjetin ajoissa. Sitten välttyy ehkä joulukuun puolivälissä maailman vihaamiselta Sokoksen kemppariosastolla räntäisenä tiistai-iltana kello 17.

Onnistunut lahja on henkilökohtainen. Se on saajalle merkityksellinen, ei välttämättä niinkään antajalle. Huomaavainen lahja ilahduttaa, koska se tarkoittaa että on nähty vaivaa ja tarkoitus on antaa saajalle hyvä mieli ennen kaikkea.

Tavaralahjojen kanssa kannattaa olla varovainen, etteivät ne muutu roinaksi. Hyviä lahjoja aikuiselle ovat herkut ja muut kulutustuotteet sekä sellaiset, joita ei itse raaski ostaa. Hyvä idea on myös Lähilahjan lahjakortti, josta voit lukea lisää blogista.

Lataa joululahjasuunnitelma.

Terveisin, Eveliina ja Kaarina


Haluaisitko kaikki jouluiset tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Tilaa ne alla olevalla lomakkeella.

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter