367172046976480
Valitse sivu

Löydätkö kuitin silloin kuin tarvitset?

Seuraa tunnustus. Vaikka olen (ja puolisoni on) suhteellisen järjestelmällinen, ei meillä ole kunnollista systeemiä takuukuittien säilyttämiseen. Kuitteja sullotaan milloin minnekin ja niitä tupsahtelee esille milloin mistäkin.

Nyt päätin, että sille tulee stoppi! Tämän tulostettavan avulla voit kerätä kuitit yhteen paikkaan ja kirjata ylös myös ostopäivän, ostopaikan ja takuun loppumispäivän. Silloin voit helposti raivata roskiin turhiksi jääneet, vanhat kuitit.

Lämpöpaperille tulostetuille kuiteille suositellaan kopiointia tai ota ainakin kuva kännykälläsi ja säästä se omassa kansiossa, johon tallennat kaikki takuukuittien digitaaliset varmuuskopiot.

Luulen, että motivaationi säilyttää kuitteja on siksi huono, etten ole niitä useinkaan tarvinnut. Parempi silti säilyttää ne yhdessä paikassa jos niistä ei kerran heti hankkiudu eroon.

Lataa takuukuitit.

Lomaterveisn, Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

 

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter