367172046976480
Valitse sivu

Hormoonit hallintaan!

Fiksu tuntee toiset, viisas itsensä.

Tällaisen elämänviisauden (oma suomennokseni) luin tällä viikolla Yogi-teepussin kylkiäisenä. Hyvin sanottu. Olen monessa asiassa sitä mieltä, että itsensä tunteminen on muutoksen alku.

Hormoonit vaikuttavat meihin naisiin monella tavalla (ja toki miehiinkin, mutta tämä kalenteri on suunniteltu naisille, sori!). Niin pitkään kun muistan olen yrittänyt pitää kirjaa epäsäännöllisistä kuukautisistani, jotta ne eivät yllättäisi minua ikävästi. Myös silloin kun toivoin tulevani raskaaksi, hormoonikierrolla oli tärkeä rooli.

Teini-iän myrskyjen jälkeen hormoonit tasaantuvat alkaakseen viimeistään vaihdevuosissa muistuttaa itsestään. Edelleen huomaan lähestyvt kuukautiset ihon epäpuhtauksien lisääntymisenä ja olen alkanut kiinnittää ihon puhdistukseen erityistä huomiota.

Jokaisella meillä on omat syynsä kiertonsa seuraamiseen ja viikon tulostettavan avulla taas yksi elämän osa-alue on vähemmän kaoottinen.

Lataa kuukautiskalenteri.

Jos haluat jakaa ajatuksiasi tähän tai muihin tulostettaviin liittyen, kommentit ovat sallittuja!


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter