367172046976480
Valitse sivu

Oletko joskus unohtanut antaa D-vitamiinit lapsellesi?

Tai jonkun muun vitamiinin, hivenaineen, lääkkeen tai minkä tahansa päivittäin muistettavan asian?

Minä olen. En edes uskalla veikata kuinka monta kertaa. Lisäksi kuin vanhempia on (onneksi) monta, ei voi aina olla varma onko puoliso hoitanut jonkun homman jo. Mitä isommaksi lapset kasvavat, sitä varmemmin heidän sanaansa voi luottaa, mutta pienet lapset eivät asiaa ymmärrä. Lisäksi vauvahorroksessa ja univajeessa muisti pätkii pahemmin kuin kanalla!

Sen vuoksi teimme Kaarinan kanssa teille tällä viikolla D-vitamiinien muistamisprintin koko vuodeksi! Koska värittäminen on niin trendikästä, päätimme koristella tulostettavan auringoilla. Virallisen Suosituksen (Orion Pharma) mukaan D-vitamiinia annetaan 2 viikkoisesta 2 vuotiaaksi asti 10 mikrogrammaa vuorokaudessa vuoden ympäri ja 2-17 vuotiaalle 7,5 mikrogrammaa vuorokaudessa. Täysi-ikäisille suositus on 10 mikrogrammaa tarvittaessa.

Lyhyestä virsi tällä kertaa kaunis.

Lataa D-vitamiinipäivyri

Perjantaiterveisin, Eveliina & Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

 

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter