367172046976480
Valitse sivu

Toinen tulostettava liittyy koulun alkamiseen: perinteinen lukujärjestys.

Esikoiseni aloitti keskiviikkona esikoulun. Lukujärjestykset ovat siis ajankohtaisia meidän perheessä vasta vuoden päästä, mutta aika monen ikätoverin lapset täyttivät Facebook-feedini poseeratessaan uusine reppuineen ja kouluvarusteineen tällä viikolla.

Muistan kuinka omina kouluaikoinani lukujärjestyksiä sai eri paikoista ja hamstrasin niitä yli oman tarpeen. Ne olivat kauniita, mutten koskaan raaskinut käyttää niitä. Ja lukujärjestys vaihtui vain kerran, ehkä pari vuodessa.

Lukiossa lukujärjestys vaihtui noin viisi kerraa vuodessa, mutta silloin lukujärjestykset tuntuivat jo lapsellisilta. Puhumattakaan yliopistosta…

Tähän koululaisen lukujärjestykseen voi merkata eri oppiaineet vaikka eri väreillä. Lukujärjestys auttaa hahmottamaan mihin aikaan kouluun mennään minäkin viikonpäivänä, milloin koulupäivä päättyy ja minä päivinä on harrastuksia.

Viikon tulostettavan on taittanut graafikko Kaarina Laanti Ketokettu Designista. Yhteistyö jatkuu tästä eteenpäin!

Lataa koululaisen lukujärjestys.

52 Tulostettavaa -projekti on saanut oman Facebook-ryhmänsä. Sinne saa tulla ideoimaan tulostettavia ja keskustelemaan niiden käytöstä!

Ensi viikkoon!

T. Eveliina ja Kaarina


52 Tulostettavaa oli ammattijärjestäjä Eveliina Lindellin (Go Lightly) ja graafikko Kaarina Laannin (Ketokettu Design) vuoden mittainen projekti, jossa julkaistiin 52 tulostettava, yksi viikossa.

Haluaisitko kaikki tulostettavat suoraan sähköpostiisi? Saat ne täytämällä alla olevan lomakkeen!

 

on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Blogissaan hän kirjoittaa ehtimisestä ja mahtumisesta, jotta lapsiperheiden, ADHD-oireisten ja yrittäjien arki olisi mahdollisimman sujuvaa. Eveliina auttaa pääkaupunkiseudulla asuvia perheitä perkaamaan ja järjestämään tavaroitaan sekä kotikäynneillä että ”Hyvä järjestys, sujuvampi arki” -kursseilla.

Facebook Twitter