1176365999148122

Kurssit ja ryhmät

Yhdistämme ihmisiä, joilla on sama päämäärä – sujuvampi arki!

Kursseilla, koulutuksissa, valmennuksissa ja virtuaaliryhmissä tarjoamme mahdollisuuden tutustua samassa elämäntilanteessa olevia tai samanlaisten pulmien kanssa kamppailevia ihmisiä. Älä jää yksin vaan tule mukaan!

Kurssit

Järjestän pääkaupunkiseudulla harvakseltaan Hyvä järjestys, sujuvampi arki -kursseja, jotka auttavat osallistujia pääsemään alkuun kodin järjestämisessä. Ilmoittautuminen kesän 2017 kurssille Helsinkiin on käynnissä!

Kurssin ja kohtalotoverien avulla innostut, saat lisäenergiaa, uusia ideoita ja näkökulmia. Kurssin avulla pääset takuuvarmasti vauhtiin järjestämisprojektissasi! Kurssi kokoontuu kolme kertaa. Tapaamisten välillä on muutama päivä aikaa viedä opittua käytäntöön eli perata omia tavaroitaan ja järjestää kotiaan. Tärkeä osa kurssia on vertaistuki ja luottamuksellinen ilmapiiri. Opettajana toimii koulutettu ammattijärjestäjä.

Tiistaisin ja torstaisin kello 17.30-20 / 1., 3. ja 8.8. / Museokatu 3, Helsinki

Facebook-ryhmä

Suljettussa Facebook-ryhmässämme keskustellaan luottamuksellisesti elämän ja kodin organisoinnista. Ryhmäläisiä kannustetaan ratkaisukeskeisyyteen sekä omassa toiminnassa että muiden ryhmän jäsenten tukemisessa. Toisin sanoen pulmia ratkotaan keskittymällä voimavaroihin, huomaamalla onnistumiset, viestimällä rakentavasti ja esittämällä tulevaisuuteen suuntautuvia kysymyksiä neuvomisen sijaan. Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti neuropsykiatrisista oireista (esim. ADHD) kärsiville, mutta diagnoosi ei ole välttämätön.

Tule mukaan ja ehdota ryhmälle nimeä!

Vahvuudet voimavaroiksi -ryhmävalmennus

Keväällä 2017 järjestetämme ensimmäisen Vahvuudet voimavaroiksi -ryhmävalmennuksen Helsingissä. Valmennus on tarkoitettu 6-13-vuotiaiden lapsien vanhemmille, kun perheessä lapsilla ja/tai aikusilla on adhd-oireita.

Ihmisellä on taipumus hakeutua sellaiseen ympäristöön, jossa hän saa hyväksyntää ja onnistumisen kokemuksia. Haluamme mahdollistaa sen, että sekä koti että koulu ovat tällaisia paikkoja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Vertaisryhmää vetävät kaksi ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmentajaa, ammattijärjestäjä sekä erityisluokanopettaja.