1176365999148122

Tee-se-itse

Olen laatinut vuosien varrella erilaisia maksuttomia resursseja, jotka ovat kaikkien saatavilla. Tältä sivulta löydät nämä oppaat, kurssit, tulostettavat apuvälineet ja blogini arjen organisointia helpottamaan. Toivon, että niistä on sinulle iloa ja hyötyä! Otan mielelläni vastaan uusia ideoita ja parannusehdotuksia.

Toimiva eteinen -kurssi

Tilaa tästä maksuton sähköpostikurssi, jonka avulla teet aamuistasi sujuvampia, löydät tärkeät asiat lähdön hetkellä ja tunnet olosi tervetulleeksi kotiin pitkän päivän jälkeen.

Lue lisää kurssista

Blogi

Olen kirjoittanut blogia ehtimisestä ja mahtumisesta helmikuusta 2014 alusta alkaen, aluksi Go Lightly -nimellä. Välillä ääneen pääsevät myös mielenkiintoiset vieraskirjoittajat. Juttuja on ilmestynyt pitkälle toista sataa, joten löydät varmasti itseäsi kiinnostavaa luettavaa. Tervetuloa inspiroitumaan!

Ilmainen opas

Tiedän, että sinulla on paljon järjestyksen lisäämiseen tarvittavia taitoja ja keinoja. Uskon, että kannustuksen ja innostuksen avulla pääset pitkälle. Usein ajatellaan, että järjestämisessä on kyse tavaroista, tunnesiteistä ja luopumisesta. Mielestäni järjestys syntyy sitä vastoin ennen kaikkea kyvystä tehdä päätöksiä ja opetella uusia tapoja. Haluan esitellä sinulle ajattelutavan, joka mahdollistaa kestävän järjestyksen saavuttamisen.

10 askelta sujuvampaan arkeen -opas antaa sinulle neuvoja järjestyksen lisäämiseksi pieni askel kerrallaan.

 

52 Tulostettavaa

52 Tulostettavaa -projektissa julkaisimme joka viikko vuoden ajan tulostettavan pohjan, jonka avulla voit suunnitella ja järjestää arkeasi.